Hubert

Hubert

Země původu:
Česká republika

Alkohol:
4,7% obj.

Hořkost: 30 IBU

Barva: 12 j. EBC.

Kvašení a dokvášení:
Spodní, dvoufázové, hlavní kvašení na spilce, dokvášení v ležáckém tanku.

Charakteristika, chuť a vůně:
Světlý ležák, barva tmavozlaté, chuť plná, sladová, střední až vyšší nasycení, se střední hořkostí, nefiltrované, nepasterované.

Druh piva:
Světlý ležák

Chmele:
Sládek a Žatecký poloraný červeňák.

Původní stupňovitost:
12 – 12, 5% hm.

Slady:
Plzeňský a karamelový.

Země původu:
Česká republika

Alkohol:
4,7 % obj.

Kvašení a dokvášení:
Spodní, dvoufázové, hlavní kvašení na spilce, dokvášení v ležáckém tanku.

Charakteristika, chuť a vůně:
Světlý ležák, barva tmavozlaté, chuť plná, sladová, střední až vyšší nasycení, se střední hořkostí, nefiltrované, nepasterované.

 

Hořkost: 30 IBU

Barva: 12 j. EBC.

Druh piva:
Světlý ležák

Chmele:
Sládek a Žatecký poloraný červeňák.

Původní stupňovitost:
12 – 12, 5% hm.

Slady:
Plzeňský a karamelový.

Mikuláš

Mikuláš

Země původu:
Česká republika

Alkohol:
5,6 % obj.

Kvašení a dokvášení:
Spodní, dvoufázové, hlavní kvašení na spilce, dokvášení v ležáckém tanku.

Charakteristika, chuť a vůně:
Světlé speciální pivo, bronzová barva, chuť plně sladová, nasycení střední, s vyšší hořkostí, která překrývá vyšší obsah alkoholu, nefiltrované, nepasterované.

Hořkost: 28 IBU.

Barva: 15 j. EBC.

Druh piva:
Světlý speciál.

Chmele:
Sládek a Žatecký poloraný červeňák.

Původní stupňovitost:
14,0 – 14,5 % hm.

Slady:
Plzeňský, bavorský, karamelový.

Země původu:
Česká republika

Alkohol:
5,6 % obj.

Kvašení a dokvášení:
Spodní, dvoufázové, hlavní kvašení na spilce, dokvášení v ležáckém tanku.

Charakteristika, chuť a vůně:
Světlé speciální pivo, bronzová barva, chuť plně sladová, nasycení střední, s vyšší hořkostí, která překrývá vyšší obsah alkoholu, nefiltrované, nepasterované.

Hořkost: 28 IBU.

Barva: 15 j. EBC.

Druh piva:
Světlý speciál.

Chmele:
Sládek a Žatecký poloraný červeňák.

Původní stupňovitost:
14,0 – 14,5 % hm.

Slady:
Plzeňský, bavorský, karamelový.

Diana

Diana

Země původu:
Česká republika

Alkohol:
4,3 % obj.

Kvašení a dokvášení:
Spodní, dvoufázové, hlavní kvašení na spilce, dokvášení v ležáckém tanku.

Charakteristika, chuť a vůně:
Polotmavý ležák, barva měděná, chuť s mírným nádechem karamelového sladu, střední říz a přijemná doznívající hořkost, nefiltrované, nepasterované.

Hořkost: 26 IBU.

Barva: 30 j. EBC

Druh piva:
Polotmavý ležák

Chmele:
Sládek a Žatecký poloraný červeňák.

Původní stupňovitost:
11, 0 – 11, 5% hm.

Slady:
Český, bavorský a karamelový.

Země původu:
Česká republika

Alkohol:
4,3 % obj.

Kvašení a dokvášení:
Spodní, dvoufázové, hlavní kvašení na spilce, dokvášení v ležáckém tanku.

Charakteristika, chuť a vůně:
Polotmavý ležák, barva měděná, chuť s mírným nádechem karamelového sladu, střední říz a přijemná doznívající hořkost, nefiltrované, nepasterované.

Hořkost: 26 IBU.

Barva: 30 j. EBC

Druh piva:
Polotmavý ležák

Chmele:
Sládek a Žatecký poloraný červeňák.

Původní stupňovitost:
11, 0 – 11, 5% hm.

Slady:
Český, bavorský a karamelový.

Kazatel

Kazatel

Země původu:
Česká republika

Alkohol:
4,4 % obj.

Kvašení a dokvášení:
Spodní, dvoufázové, hlavní kvašení na spilce, dokvášení v ležáckém tanku.

Charakteristika, chuť a vůně:
Barva sytě zlatá, chuť plná, chmelová, střední nasycení s vyšší hořkostí.

Hořkost: 36 IBU.

Barva: 14 j. EBC.

Druh piva:
Světlý ležák.

Chmele:
Kazbek, sládek a žatecký červeňák.

Původní stupňovitost:
11 – 11, 6% hm.

Slady:
Plzeňský, bavorský a karamelový.

Země původu:
Česká republika

Alkohol:
4,4 % obj.

Kvašení a dokvášení:
Spodní, dvoufázové, hlavní kvašení na spilce, dokvášení v ležáckém tanku.

Charakteristika, chuť a vůně:
Barva sytě zlatá, chuť plná, chmelová, střední nasycení s vyšší hořkostí.

Hořkost: 36 IBU.

Barva: 14 j. EBC.

Druh piva:
Světlý ležák.

Chmele:
Kazbek, sládek a žatecký červeňák.

Původní stupňovitost:
11 – 11, 6% hm.

Slady:
Plzeňský, bavorský a karamelový.