Vyrábíme pivo spodně kvašené,
nefiltrované, nepasterované:
Markold
Kvašení a dokvášení:
Spodní, dvoufázové, hlavní kvašení na spilce, dokvášení v ležáckém tanku
Druh piva:
Výčepní světlé
Původní stupňovitost:
10,0 – 10,6% hm.
Alkohol:
4,0 % obj.
Charakteristika, chuť a vůně:
Světlé výčepní pivo, barva slámově žlutá, chuť plná, sladová, střední až vyšší nasycení, vyšší hořkost kompenzuje nižší obsah extraktu, nefiltrované, nepasterované
Chmele:
Premiant, Sládek a Žatecký poloraný červeňák
Slady:
Český a bavorský
Vyráběno celoročně – stálý sortiment
Diana
Kvašení a dokvášení:
Spodní, dvoufázové, hlavní kvašení na spilce, dokvášení v ležáckém tanku
Druh piva:
Polotmavý ležák
Původní stupňovitost:
11,0 – 11,5% hm.
Alkohol:
4,3 % obj.
Charakteristika, chuť a vůně:
Polotmavý ležák, barva měděná, chuť s mírným nádechem karamelového sladu, střední říz a příjemná doznívající hořkost, nefiltrované, nepasterované
Chmele:
Sládek a Žatecký poloraný červeňák
Slady:
Český, bavorský, karamelový
V prodeji příležitostně
Hubert
Kvašení a dokvášení:
Spodní, dvoufázové, hlavní kvašení na spilce, dokvášení v ležáckém tanku
Druh piva:
Světlý ležák
Původní stupňovitost:
12,0 – 12,6% hm.
Alkohol:
5,0 % obj.
Charakteristika, chuť a vůně:
Světlý ležák, barva tmavozlatá, chuť plná, sladová, střední až vyšší nasycení, se střední hořkostí, nefiltrované, nepasterované
Chmele:
Premiant, Sládek a Žatecký poloraný červeňák
Slady:
Český a karamelový
Vyráběno celoročně – stálý sortiment.
Permoník
Kvašení a dokvášení:
Spodní, dvoufázové, hlavní kvašení na spilce, dokvášení v ležáckém tanku
Druh piva:
Tmavý ležák
Původní stupňovitost:
12,2 – 12,6% hm.
Alkohol:
5,0 % obj.
Charakteristika, chuť a vůně:
Tmavý ležák, granátové barvy, chuť plně sladová s tóny kávy a lískových oříšků, nasycení střední, hořkost doplňuje chuť speciálních sladů a nijak ji nepřebíjí, nefiltrované, nepasterované
Chmele:
Sládek a Žatecký červeňák
Slady:
Český, mnichovský, karamelový, barevný
V prodeji příležitostně
Parléř
Kvašení a dokvášení:
Spodní, dvoufázové, hlavní kvašení na spilce, dokvášení v ležáckém tanku
Druh piva:
Světlý speciál.
Původní stupňovitost:
13,0 – 13,6% hm.
Alkohol:
5,5% obj.
Charakteristika, chuť a vůně:
Světlé speciální pivo, bronzová barva, chuť plně sladová, nasycení střední, s vyšší hořkostí, která překrývá vyšší obsah alkoholu, nefiltrované, nepasterované
Chmele:
Premiant, Sládek a Žatecký poloraný červeňák
Slady:
Český, barevný
Sezónní pivní speciál – jaro
Mikuláš
Kvašení a dokvášení:
Spodní, dvoufázové, hlavní kvašení na spilce, dokvášení v ležáckém tanku
Druh piva:
Světlý speciál
Původní stupňovitost:
14,0 – 14,6% hm.
Alkohol:
6,0% obj.
Charakteristika, chuť a vůně:
Světlé speciální pivo, tmavozlatá barva obvyklá u piva českého typu, chuť plná, sladová, nasycení vyšší, se střední hořkostí, nefiltrované, nepasterované
Chmele:
Premiant, Sládek a Žatecký poloraný červeňák
Slady:
Český
Sezónní pivní speciál – podzim/zima